UAH
  • USD
Додайте товари до списку бажань
0

Кросівки 3XL White Silver Blue

Артикул: 4119
9 660 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати до списку бажань

Розмір
36
Схожа модель
37
Схожа модель
38
Схожа модель
39
Схожа модель
40
Схожа модель
41 42
Схожа модель
43
Схожа модель
44 45
Швидке замовлення
Особливості
Наявність В наявності
Розмір 45

Доставка у межах України, за замовчуванням, виконується кур'єрською службою "Нова Пошта". Можливе відправлення будь-яким іншим поштовим оператором за запитом. Також Ви можете забрати своє замовлення з нашого шоуруму в м. Дніпро (докладніше розд. "оплата та доставка")

Оплата 
⁃ повна оплата за обраний товар;
⁃ накладений платіж за умовами внесення мінімальної переплати 300 грн., від 3 і більше позицій в замовленні розрахунок передоплати виконується в індивідуальному порядку.
Передоплата - це часткова оплата вартості товару і страхова сума, яка, у свою чергу, є гарантією отримання товару, покриває транспортні витрати компанії-перевізника, упаковку матеріалів і т.д.
За замовчуванням, передплата НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Передплата ПОВЕРТАЄТЬСЯ в наступних випадках:

-клієнтом були оплачені транспортні витрати компанії-перевізника (необхідно пред'явити фото / скан-копію чеків про оплату);

-у разі відмови від посилки з причини невідповідності між замовленим і отриманим товаром (необхідно пред'явити фото з офісу компанії-перевізника) (ЗАКОН УКРАЇНИ про захист прав споживачів Р ІІ, Ст. 16-18).

Клієнт має право повернути/обміняти товар протягом 14 днів не враховуючи дня покупки при умові, що товар не був у використанні, збережений його товарний вигляд і споживчі якості.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Наверх